Terapeutisk afspænding og behandling

Samtale, behandling & vejledning, så du kan lade roen fylde i dig

Transformér stress og overbelastning til styrke og overskud – så din krop og dit sind har det bedste miljø, at heale og restituere i.

Når energien er lav, og vi er pressede, stressede og/eller overbelastede, så er det vigtigt, at vi tager os godt af det.

Formålet med disse sessioner er RO, HEALING & RESTITUTION 

At lære dig, hvordan du skaber ro og overskud i dit liv. Med simple justeringer & øvelser, behandling & samtale vil du få de redskaber du har brug for. – Så du har energi til at skabe forandringer og leve det liv, som du ønsker ! både for dig selv og for de mennesker der er omkring dig.

De fleste har for vane, at arbejde i et for højt tempo i for lang tid af gangen, eller lade den ene begivenhed belaste efter den anden – uden at afbalancere det med det rette ”brændstof”, samt ro & hvile

Hos mig skaber jeg rammerne for, at du kan finde tryghed i, at udforske din egen evne til at skabe ro, restitution og dermed overskud i dig selv.

Mit arbejde handler om, at støtte mine klienter i at komme hjem – få indhentet de dele af dem selv, de enten har “givet væk” eller har “mistet” – og få vækket de gode og ressourcefyldte sider af personligheden, som har været i dvale.

Når du er god ved dig, vælger dig selv til og lader dit lys skinne – så tillader du andre, at gøre det samme – Og dét er den magi, som vi har brug for i øjeblikket.

Du vil komme til at nyde din ro og dit liv – og det samme vil din familie og dem du holder af!

En session i Ro, Healing & Restitution er som regel bygget op omkring en samtale-del, en interaktions-del og så en afrunding & afslutning

Samtale-delen fylder mest den første gang, for her skal jeg høre lidt om dig og hvad der måske har skabt den situation du er i. 

Interaktions-delen kan bestå af forskellige ting, som tilpasses dig og dine behov:

Træningen i ro er meget vigtig og du vil opdage aspekter af dig selv, som stikker meget dybere end du turde håbe på.

Jeg mikser alt hvad jeg har og kan, sådan at forløbet tilpasses dine behov – ALTID!

Hvis du har spørgsmålet: “Jamen hvor mange gange skal der til?” – så er det altid individuelt og vi afstemmer det løbende! – hos mig kan man ikke købe klippekort, nemlig af samme årsag, at forløbene er vidt forskellige. 

Jeg har en god tommelfingerregel ifht. antal gange ved en behandler – og det er, at efter 3 gange – der SKAL du kunne mærke en væsentlig forskel – ellers er behandleren ikke den rigtige. Jeg bruger det selv i mit eget liv, hvis jeg har brug for noget. Dermed sagt, er det ikke sikkert, at hele verdenssituationen er løst på 3 gange – men du skal kunne mærke og se, at sessionerne virkelig giver dig noget. 

Du kan se mine priser – lige her

Jeg tænker, at du har brug for støtte lige nu og her og måske kender du mig ikke – og har lige brug for at vide lidt mere om mig.

Så jeg har 2 gode muligheder til dig, lige her nedenfor. 

Din støtte til
ro, overskud & styrke

Få den støtte du har brug for, uden at du skal udenfor døren

Få overskud, ro & styrke - DIREKTE i din indbakke

Få det hele nu - Uden at betale en krone

Skriv dig op og modtag mine mails

Book en Gratis Indledende Samtale

Skriv til mig og book en gratis indledende samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvad der ville give mening i forhold til dig og dine behov.

 

100% gratis og 100% uforpligtende.

 

Efter samtalen er du helt sikker på, om det er mig du skal have støtte fra - en anden du skal have støtte fra - eller om du overhovedet har brug for støtte

X