Kropsterapi & Afspændingsbehandling

Kropsterapien, som jeg tilbyder, mikser mange af de aspekter, som jeg har træning i, både fra mit studie som psykomotorisk terapeut, samt mit studie til psykoterapeut og coach.

Behandlingen består altid af en samtale og derefter behandling med manuelle greb og/eller guidning ifht. fysiske basisøvelser.

Den psykomotoriske behandling er holistisk orienteret og vi kigger på hele kroppen og ikke kun dit symptom. Behandlingen foregår fuld påklædt, hvor jeg gennemgår hele kroppen, med fokus på afspænding, kontakt og mest af alt, at du som klient, får øget din bevidsthed om dine egne processer og mønstre, både fysisk, psykisk og socialt.

Har du fokusområder (fx en skulderskade, smerter i ryggen eller andet), så vil hele kroppen stadig blive behandlet, men med fokus på dine fokusområder.

Behandlingen tilrettelægges, ud fra hvilke behov, og udfordringer der fylder for dig, i øjeblikket og hvilke mål du har med dit behandlingsforløb.

Som psykomotorisk terapeut fungerer jeg som katalysator for at du, som klient, kan komme i gang med din egen procesudvikling.

Mine klienter har typisk udfordringer med:

  • Kropslige smerter pga. skader og/eller muskelspændinger
  • Tankemylder
  • Søvnproblemer
  • Stress – både kronisk stress og stress i mindre grad
  • Angst
  • Depression
  • Fibro myalgi
  • Udfordringer med at mærke og udtrykke behov
  • Sanseforstyrrelser

At skabe ro i kroppen og i hovedet, så systemet kan regenerere og hele op, er for mig hovedformålet med den psykomotoriske behandling.

Musklernes spændinger, om disse skyldes fysiske eller psykiske problemstillinger, kræver tryghed og ro, før spændingerne kan mindskes og forandringer kan skabes.

Book en gratis indledende samtale

Book en gratis indledende samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvad der ville give mening i forhold til dig og dine behov. 

 

100% gratis og 100% uforpligtende. 

 

Efter samtalen er du helt sikker på, om det er mig du skal have støtte fra - en anden du skal have støtte fra - eller om du overhovedet har brug for støtte 

Hej med dig!

Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev? 

Jeg vil så gerne dele en masse med dig! 

Så lige her kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev og modtage nyheder, og særlige rabatter, samt få indblik i hvad JEG gør, når livet slår knuder og alt er kaos og man har brug for at "finde hjem".  

Tak, du er nu tilmeldt.

X