Kropsterapi

Kropsterapien, som jeg tilbyder, mikser mange af de aspekter, som jeg har træning i både fra mit studie som psykomotorisk terapeut, samt mit studie til psykoterapeut og coach.

Behandlingen består altid af en samtale og derefter behandling med manuelle greb og/eller øvelser.

Læs om den manuelle behandling her:

Den psykomotoriske behandling er en helkropsbehandling (fuld påklædt), hvor jeg gennemgår hele kroppen, med fokus på afspænding, kontakt og mest af alt, at du som klient, får øget din bevidsthed om dine egne processer og mønstre, både fysisk, psykisk og socialt.

Har du fokusområder (fx en skulderskade, smerter i ryggen eller andet), så vil hele kroppen stadig blive behandlet, men med fokus på dine fokusområder.

Behandlingen tilrettes, ud fra hvilke behov, og udfordringer du står i lige i øjeblikket og hvilke mål du har med dit behandlingsforløb.

Som psykomotorisk terapeut fungerer jeg som katalysator for at du, som klient, kan komme i gang med din egen procesudvikling.

Mine klienter har typisk problemer som:

  • Kropslige smerter pga. skader og/eller muskelspændinger
  • Tankemylder
  • Søvnproblemer
  • Stress – både kronisk stress og stress i mindre grad
  • Angst
  • Depression
  • Fibro myalgi

At skabe ro i kroppen og i hovedet, så systemet kan regenerere og hele op, er for mig hovedformålet med den psykomotoriske behandling.

Musklernes spændinger, om disse skyldes fysiske eller psykiske problemstillinger, kræver tryghed og ro, før spændingerne kan mindskes og forandringer kan skabes.

 

Sessionen varer mellem 1 og 1,5 time

 

Du er altid velkommen til at ringe og skrive til mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller er i tvivl, om behandlingen er noget for dig.

 

 

Hej med dig!

Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev? 

Jeg vil så gerne dele en masse med dig! 

Så lige her kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev og modtage nyheder, og særlige rabatter, samt få indblik i hvad JEG gør, når livet slår knuder og alt er kaos og man har brug for at "finde hjem".  

Tak, du er nu tilmeldt.

X