Kropsterapi & Afspændingsbehandling

Kropsterapien, som jeg tilbyder, mikser mange af de aspekter, som jeg har træning i, både fra mit studie som psykomotorisk terapeut, samt mit studie til psykoterapeut og coach.

Behandlingen består altid af en samtale og derefter behandling med manuelle greb og/eller guidning ifht. fysiske basisøvelser.

Den psykomotoriske behandling er holistisk orienteret og vi kigger på hele kroppen og ikke kun dit symptom. Behandlingen foregår fuld påklædt, hvor jeg gennemgår hele kroppen, med fokus på afspænding, kontakt og mest af alt, at du som klient, får øget din bevidsthed om dine egne processer og mønstre, både fysisk, psykisk og socialt.

Har du fokusområder (fx en skulderskade, smerter i ryggen eller andet), så vil hele kroppen stadig blive behandlet, men med fokus på dine fokusområder.

Behandlingen tilrettelægges, ud fra hvilke behov, og udfordringer der fylder for dig, i øjeblikket og hvilke mål du har med dit behandlingsforløb.

Som psykomotorisk terapeut fungerer jeg som katalysator for at du, som klient, kan komme i gang med din egen procesudvikling.

Mine klienter har typisk udfordringer med:

  • Kropslige smerter pga. skader og/eller muskelspændinger
  • Tankemylder
  • Søvnproblemer
  • Stress – både kronisk stress og stress i mindre grad
  • Angst
  • Depression
  • Fibro myalgi
  • Udfordringer med at mærke og udtrykke behov
  • Sanseforstyrrelser

At skabe ro i kroppen og i hovedet, så systemet kan regenerere og hele op, er for mig hovedformålet med den psykomotoriske behandling.

Musklernes spændinger, om disse skyldes fysiske eller psykiske problemstillinger, kræver tryghed og ro, før spændingerne kan mindskes og forandringer kan skabes.

Din støtte til
ro, overskud & styrke

Få den støtte du har brug for, uden at du skal udenfor døren

Få overskud, ro & styrke - DIREKTE i din indbakke

Få det hele nu - Uden at betale en krone

Skriv dig op og modtag mine mails

Book en Gratis Indledende Samtale

Skriv til mig og book en gratis indledende samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvad der ville give mening i forhold til dig og dine behov.

 

100% gratis og 100% uforpligtende.

 

Efter samtalen er du helt sikker på, om det er mig du skal have støtte fra - en anden du skal have støtte fra - eller om du overhovedet har brug for støtte

X