Dette afspændingshold er for dig der oplever uro og/eller en stressende hverdag, hvor du har brug for, at der bliver afsat tid, hvor der kan skabes ro og hvile, og hvor du samtidig får mere opmærksomhed på din krop, dens ressourcer og dine styrker.

 

 

 

Hvis jeg skal sammenligne holdet med noget, så vil det være en blanding af hensynstagende yoga og mindfullness.

 

 

 

 

De fysiske øvelser og måden hvorpå de bliver guidet vil også have en psykisk effekt, hvilket kan resultere i mere psykisk styrke og fleksibilitet, så du bedre kan sanse dig selv og reagere på dine sansninger – så de valg du tager er taget ud fra dit ståsted og dit væsen i stedet for andres krav og holdninger.

 

 

 

Alle kan deltage, da der tages hensyn til eventuelle skavanker og udfordringer.

 

 

Det er dog vigtigt at du hører ind under normalområdet, forstået på den måde at du ikke har psykiske diagnoser. – har du en diagnose – så kontakt mig, så finder vi sammen ud af, om dette hold er noget for dig.

 

 

Har du fysiske skavanker tages der hensyn til disse. – skriv dem gerne til mig inden holdstart, så kan det tænkes ind i programmet fra starten af.

 

 

Undervisningen vil vare 1 time og opbygningen af timen vil være:

 

  • opvarmning/komme til stede

  • selve dagens program og øvelser (incl. guidet afspænding til sidst)

  • afrunding og afslutning

 

 

Under guidning og instruktion vil der være hands-on, hvilket betyder at underviserne går rundt og lægger hænder på, sådan at du får det maksimale ud af øvelserne og de tilpasses til din krop og dit behov.

 

 

Formålet med undervisningen er at skabe ro i dit system, så din krop og dit sind kan komme tættere på en mere hensigtsmæssig balance.

 

 

Der vil altid være fokus på at øge din bevidsthed og din egen kontakt til din krop, og dig selv – for det er sådan du styrkes både fysisk, psykisk og socialt

 

 

 

Det praktiske

 

Tilmelding, tid og sted

For tilmelding, tid og sted se i kalenderen HER

 

Medbring

 

  • vand
  • Yogamåtte/liggeunderlag
  • Puder og tæpper (til afspændingen) – man må aldrig gå ned på puder og tæpper !

 

Priser

Type

PRIS

1. GANG GRATIS
1 Enkeltbillet 100,-
5-turs klippekort 400,-
10-turs klippekort 700,- 

 

Betaling sker, når vi mødes

X