Healing & Spirituel vejledning

Min oplevelse af hvad HEALING er, er faktisk bedst beskrevet, hvis jeg fjerner bogstavet “A” ….

– så står der HELING

At praktisere dét, at være HEL

Det er hele grundsynet og formålet i behandlingen, at du støttes i at være DIG
At du støttes i at genopdage – at lige så stor, smuk og mystisk universet og rummet er – ligeså stor, smuk og mystisk er DU, din krop, dit sind, din essens

Jeg træner meditation for at styrke min kerne/essens/værenstilstand og for at støtte min krop og mit sind til at vende tilbage til en naturlig selvhelbredende tilstand. Det er min daglige spirituelle praksis.
I en behandling går jeg bevidst ind og deler denne healingstilstand med dig. Derudfra er det op til dig – bevidst at vælge – at være i dét healende space, sammen med mig.

Kroppen og sindet genkender dette HELings-space og husker hvor afbalanceret og lækkert (på ALLE niveauer) det føles at være i den intention og dét rum.
Så hvis du tillader dig selv – at give slip på hovedet – og bare lade kroppen følge denne naturlige impuls – så åbnes feltet til helhed og HELing – og kroppen og sindet begynder at afbalancere, reparere, restituere og forstærke

Healing er for dem der:
– vil undersøge, udforske og fordybe sig i et symptom
– Undersøge, udforske, udvikle og fordybe sig i sin egen spiritualitet & værenstilstand
– Forstærke & udvikle kroppens egen helingsproces, immunforsvar og mindske fysiske og psykiske smerter

Formålet er at træde et skridt tilbage – tage et spadestik dybere, end at “jeg vil have denne smerte væk” – eller “jeg fejler sådan og sådan og sådan”. – vi kan sagtens tage udgangspunkt i et symptom – for symptomet fortæller utrolig meget om dig som person.
Men vær opmærksom på, at når vi vil have noget af os selv “VÆK”, som fx et symptom – så arbejder vi ikke med HELing – men nærmere separering. – og separation “findes ikke” i HELing

Jeg går til symptomer og måden at håndtere dem på – på en helt anden måde ….

 

En healingsession består for det meste af følgende:

  1. samtale, spørgsmål, introduktion, intention
  2. healingen/hvilen i energien (Hands-on, hands-off eller fjernhealing – forklares nedenfor)
  3. Opsamling, afrunding, afslutning

Alle sessioner tilpasses den enkelte og ovenstående er derfor kun et “skelet”/ en fleksibel ramme.

Jeg stiller ét krav til dem, som vil gå i et forløb hos mig, og det er både for din egen og for min skyld – og det er, at du stiller dig selv følgende 2 spørgsmål:
“Er jeg villig til at opdage og ændre det, som SKABTE mit symptom?”
OG
“Er jeg villig til at forandre mig?”

Jeg arbejder med forvandling & transformation og det betyder, at hvis du har den tilgang, at du vil have “fixet” et symptom, eller du kun vil arbejde overfladisk med din udfordring – så er det ikke mig du skal til. – så er det bedre du finder en anden

MEN – Hvis du gerne vil fordybe dig, undersøge, udvikle og udforske din spiritualitet, dit indre væsen, din essens – din værenstilstand – transformere og forvandle de temaer og udfordringer, som gør dig vred, ked af det, bekymret og som hindrer dig i at være DIG – så er du kommet til det rette sted.

HANDS-ON
Hands-on betyder “hænder på” – så det betyder, at healingen foregår hvor jeg har hænderne på din krop. Hænderne vil hvile på forskellige positioner på din krop. (Behandlingen foregår fuld påklædt)
Dét at have hænder på, gør hverken healingen mere brugbar eller mere effektiv – det eneste det bidrager med er, at kroppen får lidt mere ro på, og der udgives hormoner, som hjælper systemet med at slappe af. – og så kan det være med til at “snyde” hovedet – så det har lettere ved at give efter

HANDS-OFF
Hands-off betyder “hænder væk” – så det betyder, at healingen foregår UDEN berøring.
Dette princip er svært at forstå for mange – og det skyldes faktisk noget ganske simpelt.
I vores samfund er vi meget opfanget af egoets værdier og overbevisninger OG vi er fanget og går meget op i tid og rum (specielt i vores kultur).
Kigger vi på andre lande, hvor buddhismen og andre værens-praksisser fylder mere – der har de visdommen om, at energi arbejder udenfor tid og rum – så det arbejder udenfor vores fornemmelse af tid og sted.
Men for at vi helt kan forstå dette, så skal vi connecte os med en visdom og en tilstand – som ligger endnu dybere end egoets struktur, rammer, rigtigt & forkert.
Hands-off healing foregår fuldstændig som en almindelig session – men hvor der ikke er fysisk kontakt under healingsdelen. Her vil du ligge på en briks eller sidde på en stol, hvor jeg er tilstede sammen med dig – uden fysisk kontakt.

FJERNHEALING
Her tager vi skridtet videre – hvor at healingen foregår med uendelig afstand.
Jeg kan sidde i Danmark og du kan sidde i Australien – det gør ingen forskel.
Så det er hands-off – men med afstand, hvor vi ikke kan se hinanden. – Under hele sessionen er vi sammen på telefon, eller online via teams, skype eller zoom. 

Jeg er uddannet og har arbejdet med healing siden 2013, men siden 2017 har jeg praktiseret GENDAI REIKI HO
Gendai Reiki ho er et system, som skaber en spirituel praksis – en måde at være i verden på. Det er et system som støtter dig i, at “opdage” din egen sande essens. Underneden er der også et formål i, at støtte og rejse ind i oplysning. – eller nærmere beskrevet – forståelse og udlevelse af din sande essens.
Dét at heale andre – er faktisk kun en meget lille del, af hele systemet/metoden.
Healingen af andre er en “sidegevinst” – fordi, du med din energi/oplysning/erfaring – vil påvirke mennesker omkring dig.
Så du bliver en støtte/facilitator/et udtryk for, at andre også kan finde deres sande natur/essens.

Forestil dig en flod der flyder let og ubesværet.
Med tiden kommer der sten, blade, grene og måske træer ned i floden, så den får sværere ved at flyde. Måske bliver den stoppet helt op til tider.

Floden er din vitalitet – din livsstrøm – din livsenergi. Og den stopper aldrig med at flyde! – men den kan være udfordret

Stenene, bladene, grenene, træerne – er menneskets bekymring, angst & vrede – og det samler sig altid ovenpå hinanden.

Reiki-systemet – er bygget op for at støtte “rensningen” af floden.
Fuldstændig ligesom en omgang ribena-saft – hvis du bliver ved med at fylde vand i – så vil ribenasaften fortyndes, så vandet i glasset bliver klarere og klarere – sådan fungerer en healingsession og specielt arbejdet med Reiki-systemet, som en spirituel praksis. Jo mere du praktiserer – jo mere “vand” kommer der i glasset, som “renser” ribena-saften (alt dit støj) mere og mere ud.

Din støtte til
ro, overskud & styrke

Få den støtte du har brug for, uden at du skal udenfor døren

Få overskud, ro & styrke - DIREKTE i din indbakke

Få det hele nu - Uden at betale en krone

Skriv dig op og modtag mine mails

Book en Gratis Indledende Samtale

Skriv til mig og book en gratis indledende samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvad der ville give mening i forhold til dig og dine behov.

 

100% gratis og 100% uforpligtende.

 

Efter samtalen er du helt sikker på, om det er mig du skal have støtte fra - en anden du skal have støtte fra - eller om du overhovedet har brug for støtte

X