Coaching

 

Jeg er uddannet og eksamineret Yes2life Master Trained Coach

Coaching er samtale, hvor der er fokus på et fremadrettet mål, som du gerne vil opnå.

Dette mål kan ligge indenfor 3 domæner:

  • Professionel liv (fx fremtidsmål, arbejdsrelationer, relation til penge, tid, osv.)
  • Personlige relationer (fx familie, parforhold, børn, venner, osv.)
  • Relation til dig selv (fx krop, fremtidsselv, fortidsselv, kognitive mønstre, negative mønstre, osv.)

Mit job som coach er at assistere dig på bedste vis, sådan at du opnår dine mål og på en sådan måde, at du har dig selv med hele vejen!

For jeg ved at du sagtens kan opnå alle dine mål – det handler bare om hvilke knapper der skal drejes på, hos dig, så det sker.

Det der er vigtigt for mig – det er, at coachingen og vejen til dit mål skal være uden stress, uden modstand, uden dårlig samvittighed – i stedet vil jeg at det er fyldt med glæde, grin og mening!

Forskellen på coaching og terapi er, at coachingen arbejder fremadrettet, og rydder op på den fremadrettede vej, så den bliver lettere og sjovere at gå.
Hvor terapien arbejder bagudrettet og rydder op på vejen bag dig – så dit fremtidige liv ikke er tynget af fortidens “rod” og bagage

 Alle forandringer du gerne vil skabe – alle mål du gerne vil nå – kan bruges i coaching, så vejen dertil bliver lettere, sjovere og hvor din motivation er i top. 

 

Glæder mig til at se dig!

Hej med dig!

Har du tilmeldt dig mit nyhedsbrev? 

Jeg vil så gerne dele en masse med dig! 

Så lige her kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev og modtage nyheder, og særlige rabatter, samt få indblik i hvad JEG gør, når livet slår knuder og alt er kaos og man har brug for at "finde hjem".  

Tak, du er nu tilmeldt.

X