Blindtegningsanalyse

Måske mangler du overblik?

Måske mærker du at der foregår noget, men kan ikke helt sætte fingeren på hvad?

Måske står du i en situation, hvor du mangler vished og indsigt i hvad dine stærke sider og dine udfordringer er?

Uanset hvad, så er blindtegningsanalysen et virkelig godt redskab til at skære igennem og komme ned til roden af, hvad det lige handler om

Igennem analysen vil vi enten komme igennem alle dine livsområder med vægt på det som fylder mest for dig lige nu ELLER vi vil stille skarpt ind på et helt konkret spørgsmål, hvor tegningen så kan vise hvad der er på spil og hvad der kan gøres.

Blindtegningen er en “undergren” af håndlæsningen og giver et overblik og en fortælling om hvordan du, dine ressourcer, dine styrker og dine udfordringer begår sig lige i øjeblikket. Den fortæller ikke om fortid eller fremtid – men om nuet.

Tegningen og analysen skaber overblik – den skaber vished

Jeg forundres, hver gang, over – hvor meget blindtegningen egentlig bare skærer igennem og fortæller om situationens kerne.

Vi vil snakke om dine handlemuligheder og dine styrker ifht. at komme videre derfra hvor du er.
Temaet for alle mine sessioner er livsforvandling og spiritualitet – så mit mål og min motivation for disse sessioner er, at støtte dig, og lade de ressourcer, der er i dig, gro – sådan at du står endnu stærkere i livet og det du skal møde på din vej.

“Husk at dit liv er DIN vej – det er DIG der skal gå den – og du kan IKKE gå den forkert.” – Lars Lindhart Hansen

 

Du booker en tid ved at kontakte mig på mail: blindtegningensmystik@gmail.com  – og så finder vi et tidspunkt, hvor sessionen kan foregå.
Sessionen foregår over telefon
Dagen før sessionen tegner du en blindtegning og sender den til mig, sammen med et billede af dine overhænder
Billederne sendes til mail: blindtegningensmystik@gmail.com
Og HUSK !!! – Du kan ikke tegne tegningen forkert – uanset hvordan den ser ud – så betyder et noget
Her nedenfor viser jeg, hvordan du skal tegne din tegning – samt hvordan du skal tage et billede af din blindtegning OG dine overhænder
Rigtig god fornøjelse !
Jeg glæder mig til at snakke med dig

Sådan tegner du din blindtegning

Her kan du læse og se hvordan du tegner din blindtegning

Du skal bruge:

  • Et stykke blank A4 papir
  • Et tusch (VIGTIGT, at det er en tusch – du skal ikke bruge en blyant, kuglepen eller en anden “tynd” tegneredskab – det er vigtigt at det er en tusch, for ellers er der nogle informationer, som går tabt i analysen. 
  • Evt. en anden til at holde papiret

 

Book en gratis indledende samtale

Skriv til mig og book en gratis indledende samtale, hvor vi snakker om dine udfordringer og hvad der ville give mening i forhold til dig og dine behov.

 

100% gratis og 100% uforpligtende.

 

Efter samtalen er du helt sikker på, om det er mig du skal have støtte fra - en anden du skal have støtte fra - eller om du overhovedet har brug for støtte

X